aA
Teismo sprendimo dėl mažametės dukros sumušimo motina laukia apsigyvenusi palapinėje miške. Moteriai uždrausta artintis prie namų, kuriuose gyvena dar du jos vaikai. Tačiau situacija neeilinė - moteris laukiasi ir netrukus turi vėl gimdyti.
Dukrelę žiauriai sumušusi motina teismo ir naujo gimdymo laukia apsigyvenusi palapinėje miške
© Valstybinės miškų tarnybos nuotr.

Apie tai praneša „Lietuvos ryto“ televizija.

DELFI primena, kad šiurpi istorija nutiko prieš kelias savaites - birželio 13 d. vėlų vakarą į Širvintų ligoninę iš Širvintų r. esančio kaimo, namų, pristatyta ir dėl galvos skliauto bei blauzdikaulio lūžių, daugybinių kūno sumušimų bei žaizdų, kirstinės žaizdos kaktoje, viršutinės lūpos bei gomurio sužalojimų pervežta ir paguldyta į Vilniaus ligoninę 2012 m. gimusi mergaitė.

Teismas uždraudė motinai, 32-ejų I. Š., artintis prie namų, bet dėl nėštumo leido jai sprendimo laukti laisvėje.

„Lietuvos ryto“ televizija praneša, kad kitą mėnesį gimdyti turinti moteris įsikūrė palapinėje miške, sako neturinti pasirinkimo.

Tačiau socialiniai darbuotojai sako, kad moteris atsisakė bet kokios siūlomos pagalbos - tiek laikinos pastogės, tiek psichologinės pagalbos.
Nepatvirtintais duomenimis, moteriai svarstoma skirti psichiatro ekspertizę.

Moteris tikina neprisimenanti, ar mušė mažametę dukrą, bet sako, jog buvo susinervinusi po telefoninio skambučio. Mergaitė vis dar yra medikų priežiūroje.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.