aA
Baltarusijos žiniasklaida ir tinklaraštininkai audringai aptarinėja pikantiškas konkurso „Mis Minskas 2013“ laimėtojos Janos Koncevenko nuotraukas, kurias aptiko internete.
Mis Minskas nuotraukos Instagram
Mis Minskas nuotraukos Instagram
© Instagram.com nuotr.

Birželio 27 d. 21 m. merginą paskelbus gražuole, daugelis puolė ieškoti internete jos nuotraukų.

Kaip informuoja newsru.com., grožio konkursas „Mis Minskas“ vyko penktąjį kartą.

Konkurso laimėtoja J. Koncevenko – Baltarusijos valstybinio ekonominio universiteto Aukštosios turizmo mokyklos studentė. Rašyta, kad Sporto rūmuose vykusiame grožio renginyje dalyvavo ir merginos mylimasis, kuris dėl pavydumo nenorėjo leist draugės į konkursą.

Agentūra „BelaPan“ įkėlė gražuolės nuotraukų iš konkurso. Ji teigė, kad per atranką labai jaudinosi ir apskritai nesitikėjo laimėti.

Na o landūs tinklaraštininkai jau birželio 27-osios vakare rado J. Koncevenko nuotraukų tinklalapyje „Instagram“. Vienoje nuotraukoje gražuolė vilkėdama tik liemenėlę ir kelnaites linksminasi su išrinktuoju, kitose vilki erotiškus apatinius drabužius.


www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.