„Man pačiam labai patinka tokio tipo dainos, su Lotynų Amerikos prieskoniu“, - pasakoja Mino. Gavau patikinimą, kad šis kūrinys skamba vietinėje radijo stotyje Meksiko mieste ir bus panaudotas jos reklamos puslapyje su prierašu, kad produkcija - lietuviška. Ispaniškas kūrinys man pačiam egzaminas, nes šią kalbą moku silpniau nei italų, tad jaučiamas itališkumas ir tartyje. O ir toks vaizdo klipas ne visai man įprastas. Prisipažinsiu, jog pirmą kartą teko lankytis striptizo klube, nes būtent jo aplinkoje ir buvo nufilmuotos jos scenos, o ir už tokį mačo įvaizdį gausiu nuo kai ko pylos, nes gyvenime esu daug kuklesnis ir solidesnis“, - šypsosi Mino.

Šio vaizdo klipo istorija atitinka dainos tekstą ir idėją: „Netyčia užeinu į vieną naktinių klubų ir papuolu į tekilos vakarėlį. Tenai muzika, linksmybės, aistra liejasi laisvai, tačiau mano mintys užimtos „morena“ – juodaplauke mergina. Įveikęs pagundas, istorijos pabaigoje gaunu užtarnautą atpildą – susitikimą su išsvajota juoduke ir istorijos pasakojimas stabteli iki kitos dainos ir kito vaizdo klipo“.

Greitu laiko Mino žada pristatyti dainos „Chica de mi amor“ lietuvišką versiją „Ai ar tu man duosi“ ir rusišką „Biri Biri“, o ateityje dar daugiau kūrinių italų ir ispanų kalbomis.