aA
Liūdnai pagarsėjęs kovo mėnesį duotas Denniso Rodmano interviu, kuriame jis gynė savo naują bičiulį – Šiaurės Korėjos diktatorių Kim Jong Uną (Kim Čen Uną) – vaizduojamas naujame televizijos HBO ir „Vice“ dokumentikos laidų cikle.
Kim Jong Unas (Kim Čen Unas) ir Dennis Rodmanas
Kim Jong Unas (Kim Čen Unas) ir Dennis Rodmanas
© AFP/Scanpix

Serijoje „The Hermit Kingdom: Basketball Diplomacy“ („Atsiskyrėlių karalystė: Krepšinio diplomatija“) „Vice“ filmavimo grupė su Dennisu Rodmanu ir krepšinio šou komanda „Harlem Globertrotters“ rodo vizito Šiaurės Korėjoje užkulisius.

Kaip matyti iš filmuotų vaizdų, „The Hermit Kingdom: Basketball Diplomacy“ žiūrovų nenuvils, skelbia „Yahoo“.

„Vice“ korespondentas Ryanas Duffy ir trys „Harlem Globetrotters“ komandos nariai viešėjo Šiaurės Korėjoje ir žaidė draugiškose rungtynėse prieš Šiaurės Korėjos krepšininkus.

Turbūt labiausiai stebinantis reginys – rungtynės, kurias kartu su Kim Jong Unu stebi D. Rodmanas.

Vėliau amerikiečiai pietauja su Šiaurės Korėjos krepšininkais, kurie garbina savo vadą Kim Jong Uną.

Atidžiai stebimi ir saugomi R. Duffy su komanda lankėsi prekybos centre, vandens parke ir netgi kompiuterių klasėje, kurioje dvi eilės žmonių tyliai tarsi sustingę sėdi priešais kompiuterius.
Serialas jau antrą sezoną bus rodomas per televiziją HBO.

Siūlome pasižiūrėti serialo ištraukas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.