aA
Birželio 14 d. apie 6 val. 20 min., Ukmergės r. policijos komisariate buvo gautas pranešimas, kad namuose, Laibiškių kaime rasta mirusi G. M. (g. 1971 m.).
Areštinė smurtautojo neperauklėjo - vyras užmušė sugyventinę ir tik išsimiegojęs iškvietė greitąją
© A.Solomino nuotr.

Paaiškėjo, kad išvakarėse G. M. girtavo su sugyventiniu A. L. (g. 1963 m.). Kilus konfliktui, vyriškis primušė savo sugyventinę. Ryte, radęs ją gulinčią ant grindų ir nejudančią, iškvietė greitąją pagalbą. Atvykę medikai konstatavo moters mirtį.

Tą pačią dieną policijos pareigūnai sulaikė įtariamąjį A. L. Jam pareikšti įtarimai nužudžius žmogų. Rajono apylinkės teismas A. L. skyrė kardomąją priemonę - suėmimą vienam mėnesiui.

Sugyventinių pora policijai buvo žinoma. A. L. yra ne kartą teistas, nuolat smurtaudavo prieš savo sugyventinę. Neseniai jis buvo teisiamas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Baudžiamoji byla jo atžvilgiu buvo pradėta po to, kai vasario 21 d. sužalojo G. M. Tuomet dėl patirtų sužalojimų moteris buvo gydoma ligoninėje.

Už žmogaus nužudymą numatoma laisvės atėmimo bausmė nuo septynerių iki penkiolikos metų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.