aA
Gegužės 17 d. apie 21 val. Martnonių kaime (Žemaitkiemio sen., Ukmergės r.) nuo kelio nulėkė ir apsivertė "Audi 80", vairuojamas seno policijos pažįstamo A. V. (gim. 1978 m.).
Girtas prie vairo kasmet įkliūvantis vairuotojas vėl nusivertė nuo kelio
© Ukmergės r. PK

Su žmona ir 11 metų vaiku važiavęs vyras buvo visiškai girtas - 3,71 promilės. Be to, jis jau daug metų neturi vairuotojo pažymėjimo.

Laimei, per avariją žmonės nenukentėjo.

A. V., siekdamas išvengti atsakomybės už tai, kad vairavo girtas, neturėdamas teisės vairuoti ir sukėlė eismo įvykį, atvykusiems policijos patruliams jų tarnybiniame automobilyje siūlė kyšį - po 200 litų kiekvienam.

A. V. uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl bandymo papirkti pareigūnus.

Per pastaruosius keletą metų A. V. beveik kasmet įkliūva girtas prie vairo (kartais ir po porą kartų per metus). Nei tūkstantinės baudos, nei automobilio konfiskavimas vyriškio neatbaido nuo vairavimo - įsigijęs seną pigią mašiną jis ir vėl girtas lakioja kaimo keliais.

Be to, A. V. turi reikalų su policija ir dėl kitokių teisės pažeidimų: pvz., 2010 m. jis baustas už piktybinę vaiko nepriežiūrą, šiemet - už palaidą šunį ir t.t. Kartais A. V. ir pats kreipiasi į policiją - tai jį apvogė, tai žmona dingo (vėliau atsirado) ir pan.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.