Ilgą laiką žiūrimiausių laidų tope karaliavęs serialas „Moterys meluoja geriau“ (TV3) praėjusią savaitę bendroje žiūrovų amžiaus kategorijoje smuktelėjo į antrą vietą. Tyrimų bendrovės „TNS LT“ duomenimis, serialas praėjusią savaitę surinko 13,8 proc.reitingą – šiek tiek mažiau nei Vytauto Šapranausko atminimui dedikuoti „Chorų karai“ (TV3).

Šį kartą laidoje nebuvo įprastų chorų varžytuvių – ir laidos svečiai, teisėjai, dalyviai, žiūrovai, ir šimtai tūkstančių žiūrovų paskutinį kartą nusilenkė ir atidavė pagarbą ne tik didžiam aktoriui, bet ir ryškiausiam pastarųjų metų televizijos veidui.

Speciali „Chorų karų“ transliacija surinko 14,1 proc. reitingą ir tarp žiūrimiausių televizijos programų užėmė pirmąją vietą.

Trečiąją vietą žiūrimiausių laidų tope užėmė taip pat V. Šapranausko atminimui skirta speciali laida „Mano TV3. Jau dvidešimt metų“, kuri, beje, eteryje buvo parodyta tos pačios dienos vakarą, kuomet žiniasklaidoje pasirodė pranešimai apie aktoriaus mirtį. Mindaugo Rainio sukurta laida surinko 11,2 proc. reitingą ir ženkliai aplenkė ketvirtoje vietoje likusį šou „KK2 penktadienis” (LNK, 10,1 proc. reitingas).

Nors V. Šapranauskas ilgus metus buvo ryški TV3 žvaigždė, LNK savo žiūrovams taip pat pateikė vieną aktoriaus atminimui skirtą laidą – Ryčio Zemkausko „Pasivaikščiojimai su V. Šapranausku“ tarp žiūrimiausių savaitės laidų užėmė devynioliktą vietą (7,5 proc. reitingas).