aA
Penktadienį apie 11.15 val. keliu Klaipėda-Palanga važiavęs automobilisPeugeot 206“ nulėkė nuo kelio ir rėžėsi į medžius.
Pėsčiomis vos išvengusi sužalojimų, prie „Peugeot“ vairo sėdusi mergina rėžėsi į medžius
© DELFI (P.Sadausko nuotr.)

Automobilį vairavusi jauna moteris nenukentėjo. Ją nuo sužalojimų išgelbėjo saugos pagalvės ir diržai.

Kone septynerių metų vairavimo stažą turinti Laura B., gimusi 1984 m., DELFI pasakojo, kad buvo labai nesėkminga diena. Klaipėdoje, vieno prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelėje, jos vos nepartrenkė automobilis. O po 10 minučių ji pateko į avariją.

„Džiaugiuosi pavasariu, po treniruočių sporto salėje su mama užvažiavome į parduotuvę. Čia, aikštelėje, manęs vos nepervažiavo automobilis. Gerai, kad mama šūktelėjo. Spėjau atsisukti ir atšokti nuo mašinos. Po to važiavau į darbą Palangoje, staiga mašina tapo nevaldoma, ir prieš akis tik pamačiau medžius“, - pasakojo Laura.

Klaipėdos policijos pareigūnai, atvykę į įvykio vietą, nustatė, kad automobilis posūkyje užvažiavo ant kelkraščio, todėl tapo nevaldomas. Nuvažiavęs nuo kelio „Peugeot 206“ trenkėsi į medžius.

Į įvykio vietą atvyko ir Aplinkos apsaugos pareigūnai, tačiau neradę išbėgusių teršalų, išvažiavo.

Mergina aplinkai žalos nepadarė, svetimo turto nesugadino, sudužusi mašina priklauso jai, tad ir protokolas nebuvo rašomas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.