Dainininkė pasakojo, jog iš pradžių ji svajojo apie kuklią santuoką užsienyje, kurioje dalyvautų tik jaunieji, keli draugai ir judviejų motinos. Tačiau, pasak Oksanos, Simas tam pasipriešino, mat jam labiau prie širdies - „didelės, storos, lietuviškos vestuvės“.

Jaunieji jau žino ir svečių, kuriuos kvies į po trijų mėnesių įvyksiančias vestuves, sąrašą. Tiesa, pasak Oksanos, šis sąrašas gali būti ir papildytas keliomis pavardėmis, tačiau lygiai taip pat iš jo gali būti ir išbraukti keli žmonės.

A.Valinskas sugalvojo gudrų būdą, kaip išpešti pavardes tų svečių, kurie galės mėgautis vestuvine puota. Laidos vedėjui ištarus pavardę, kuri yra sąraše, Oksana turėjo į krepšį, papuoštą judviejų su Simu nuotrauka, įmeti nedidelį kamuolį.

Išgirdusi Natalijos Bunkės ir Andriaus Šedžiaus pavardes, O.Pikul nedvejodama dėjo kamuolį į krepšį iš viršaus. Tačiau kuomet A.Valinskas paminėjo prieš kelerius metus artima Oksanos bendražyge buvusios Marinos Bui, o vėliau ir buvusios S.Jasaičios žmonos Vaidos Jasaitienės, teismuose išsireikalavusios solidžios kompensacijos, pavardes, dainininkės veidas apsiniaukė, ir vis kartodama „ne, ne“, moteris net atsisakė mesti į krepšį ir iš milžiniško atstumo.