aA
Pirmadienį vakare netoli Ozo prekybos centro taksi automobilis sukūlė tris priekyje stovėjusius automobilius. Labiausiai nukentėjo avarijos kaltininkas - jo automobilis stipriai sudaužytas, o pats skundėsi skausmais.
Vilniuje susidūrus keturiems automobiliams, pranešta, kad vienas jų užsidegė
© DELFI / Šarūnas Mažeika

Apie avariją bendruoju pagalbos telefonu pranešta 18.41 val. Iš po avarijos kaltininko taksi variklio dangčio besiveržiančius dūmus pamatę žmonės iškvietė ir ugniagesius.

O taksi vairuotojas dar prašė ir medikų pagalbos.

Atvykus ugniagesiams paaiškėjo, kad garai pasipylė sudaužius taksi „VW Sharan“ radiatorių.

Pirminiais duomenimis, Ozo gatvėje prie šviesoforo viena paskui kitą stovėjo „Subaru Impreza“, „Toyota Avensis Verso“ ir „VW Sharan“ taksi automobilis. Į juos rėžėsi tokios pat markės kaip ir pastarasis taksi.

Neatmetama, kad greičio būta nemažo, nes nes pirmas prie šviesoforo automobilis neišlėkė į priekį tik todėl, kad vairuotojas buvo užtraukęs rankinį stabdį.

Po avarijos medikai neskubėjo išvežti avarijos kaltininko, tačiau jis medikams dėstė kur susimušė, tad išsamiai jo sveikatą patikrinti nuspręsta ligoninėje.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.