aA
Ketvirtadienį 21.42 val. Kėdainių rajono patruliai nuvyko į iškvietimą dėl triukšmo Kėdainiuose. Tačiau čia juos pasitiko girto tėvo puolęs ginti dar girtesnis jo sūnus.
Kėdainiuose girtas tėvas ir dar girtesnis jo sūnus susigrūmė su pareigūnais
© Shutterstock nuotr.

Policijos pareigūnų duomenimis, kėdainietis R. P., gimęs 1961 m., kuriam nustatytas 1,79 prom. girtumas, pradėjo patrulius plūsti necenzūriniais žodžiais.

Vyras buvo perspėtas, kad liautųsi, tačiau į tai nereagavo. Jis du kartus pastūmė pareigūną ir bandė kelis kartus ranka suduoti, įspirti.

Vėliau spyrė patruliui į ranką. Tuo metu R. P. sūnus M. P., gimęs 1987 m., kuriam nustatytas 3,05 prom. girtumas, nurodinėjo, kad paleistų jo tėvą.
Tėvo ginti puolęs vyras patrulius išplūdo įvairiais necenzūriniais žodžiais, sugriebė už patrulio rankos ir suplėšė tarnybinę striukę. Abu vyrai uždaryti į areštinę.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.