aA
Antradienio pavakarę greitkelyje Vilnius-Kaunas buvo likviduojami naktį įvykusios avarijos padariniai: iš griovio jūrinį konteinerį ir sudaužytą vilkiką teko iškelti kranu.
Sutraiškęs skiriamąjį atitvarą vilkikas kirto greitkelį ir atsidūrė griovyje
© DELFI (K.Čachovskio nuotr.)

Elektrėnų policijos duomenimis, avarija įvyko naktį iš pirmadienio į antradienį, apie 2.30 val. Greitkeliu Vilniaus link važiavęs vilkikas „Renault“ su lietuviškais numeriais, iki Grigiškių likus maždaug 10 kilometrų, tapo nevaldomas: sutraiškė skiriamąjį atitvarą (su žeme sulygino 10-12 metrų ilgio atkarpą), kirto priešingos krypties eismo juostas ir atsidūrė griovyje.

Vilkikas vežė jūrinį konteinerį. Pasak liudininkų, konteineris avarijos metu trenkėsi į vilkiko kabiną. Laimei, vairuotojas liko sveikas. Policija jam surašė administracinio teisės pažeidimo protokolą.

Kadangi nuo kelio nulėkusi sunkiasvorė mašina eismui netrukdė, avarijos padarinius pradėta likviduoti tik antradienį apie 17 val. Kol avarijos vietoje vyko darbai, eismas greitkelyje Kauno kryptimi buvo ribojamas - buvo leidžiama važiuoti tik viena eismo juosta.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.