aA
Stipriai sningant kelionės Kauno gatvėmis sekmadienio popietę tapo tikru iššūkiu vairuotojams. Vien sekmadienį Kaune iki 18.30 val. užregistruoti 27 eismo įvykiai. Trijuose iš jų buvo sužeisti žmonės. Pirminiais duomenimis, sunkių traumų sužeistiesiems pavyko išvengti.
Kauno gatvės tapo iššūkiu vairuotojams
Kauno gatvės tapo iššūkiu vairuotojams
© DELFI (P.Garkausko nuotr.)

Kauno policijos duomenimis, pranešimai apie avarijas pradėjo plaukti nuo 12 val. Neabejojama, kad nemažai į techninius autoįvykius patekusių vairuotojų užpildė įvykio deklaraciją ir policijos nekvietė.

„Tuomet susidarė sudėtingiausios eismo sąlygos – sniegas suspaustas, kelius padengė ledas“, - DELFI teigė budintis Kauno kelių policijos pareigūnas.

Nors kelias iš pirmo žvilgsnio atrodė švarus, tačiau pabandžius stabdyti tapdavo aišku, kad kelio danga itin slidi.

Apie 14.30 val. greitkeliu Klaipėda – Vilnius važiavęs MAN vilkikas ties Kleboniškio kalnu tapo nevaldomas ir rėžėsi į skiriamosios juostos atitvarus.

Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo, tačiau avarijos prieigose nusidriekė transporto spūstys. Eismą šioje kelio atkarpoje reguliavo policijos pareigūnai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.