aA
Sekmadienį 16.12 val. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Anykščių r., ties II Svirnų kaimu, kelyje Anykščiai–Ukmergė susidūrus dviem automobiliams yra sužeisti 4 žmonės ir vienas vaikas, yra prispaustų žmonių.
Anykščių r. susidūrus automobiliams žuvo sutuoktinių pora, 3 žmonės sužeisti
© Policijos departamento nuotr.

Į įvykio vietą išsiųstos Anykščių ir Kavarsko priešgaisrinės pajėgos, informacija apie įvykį perduota Anykščių greitosios stočiai, Utenos apskrities policijai.

Ugniagesių-gelbėtojų duomenimis, du žmonės žuvo.

Dėl šios avarijos policija buvo sustabdžiusi eismą minėtame kelyje.

Policijos žiniomis, "Audi 80", vairuojamas 1941 m. gimusio vyro, išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su "Opel Vectra", kuriuo važiavo šeima.

Įvykio vietoje žuvo avarijos kaltininkas ir kartu važiavusi jo žmona (gimusi 1954 m.).

Automobiliu "Opel" važiavę sutuoktiniai ir jų vaikas išvežti į ligoninę.

Anyksta.lt praneša, kad avarijos metu žuvo „Audi 80" vairuotojas ir kartu važiavusi jo 59 metų žmona Danutė Gudienė, Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos dėstytoja, 18 metų dėsčiusi ekonomikos ir verslo pagrindus. Žuvusiųjų sūnus Irmantas Gudas dirba Kupiškio rajono policijos komisariate Patrulių būrio vadu. Kitas sūnus Aurelijus - studentas.

Žuvusio automobilio „Audi 80" vairuotojo kūną iš sumaitotos mašinos ištraukė pravažiuojantys žmonės, o jo žmonos kūną išvadavo atvykę ugniagesiai gelbėtojai, kurie nupjovė dalį automobilio stogo ir šonines dureles.

Automobilio „Opel Vectra" vairuotojui 33 metų E. Kazlauskui avarijos metu lūžo krūtinės ląsta, vyras paguldytas į Anykščių ligoninę. Jo žmona 30 metų J. Kazlauskienė po medikų apžiūros išleista gydytis ambulatoriškai, o 3 metų jų duktė dėl daugybinių kūno traumų reanimacijos automobiliu gydymui išvežta į Vilnių.

Dėl avarijos eismas kelyje Ukmergė - Anykščiai kuriam laikui buvo sustabdytas, jis atnaujintas maždaug 18 valandą 30 minučių.

Po avarijos kelio ruožas prie II Svirnų kaimo buvo pabarstytas smėlio - druskos mišiniu. Toliau link Kavarsko ir Anykščių kelias nebarstytas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.