aA
Sausio 13 d. apie 21 val. Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas gavo pranešimą, kad Šalčininkų rajone, Jašiūnų seniūnijoje, Rūdininkų kaime, Bažnyčios gatvėje buvo apšaudytas A. R. neseniai įsigytas namas.
Policija prašo pagalbos tiriant namo apšaudymo bylą
© DELFI (J.Markevičiaus nuotr.)

Tą patį namą, prieš jį įsigyjant dabartiniam savininkui – A. R. – 2012 m. lapkričio 5 d. buvo pasikėsinta padegti. Dėl šių įvykių Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdyboje atliekami ikiteisminiai tyrimai pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 187 str. 2 d., dėl turto sugadinimo visuotinai pavojingu būdu.

Turinčius žinančių apie minėtus įvykius ar asmenis, padariusius šias nusikalstamas veikas, prašome kreiptis į Vilniaus aps. vyriausiąjį policijos komisariatą telefonu Nr. (8 5) 271 6007 arba pranešti artimiausiai policijos įstaigai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.