aA
Septyni užpuolikai, naktį įsiveržę į vienos indų šeimos namus, sutuoktinio ir mažo vaiko akivaizdoje išžagino bei sumušė „dalit“ – „neliečiamą“ moterį.
Indija, moteris
© AP/Scanpix

Užpuolimo metu auka patyrė sunkių galvos sužalojimų ir šiuo metu gydoma ligoninėje, rašo „The Telegraph“.

Šis nusikaltimas buvo įvykdytas Purbind Nagaro kaime netoli Alygaro miesto Utar Pradešo valstijoje. Tai naujausia ataka grupinių išžaginimų virtinėje, kuri nusirito per Indiją po to, kai Delyje išžaginus ir sumušus 23 metų studentę, vėliau mirusią nuo patirtų sužalojimų, visoje šalyje kilo aršūs protestai.

Pranešimai apie naujausią grupinį išžaginimą pasirodė po to, kai nuo sužalojimų, patirtų mėginant susideginti, mirė viena 16 metų mergina. Sausio 2-ąją Orisos valstijoje ją išžagino grupė jaunuolių. Sekančią dieną ji mėgino susideginti. Dėl nudegimų ji buvo atvežta į ligoninę Orisos Rajagaros mieste, bet antradienį mirė. Šis užpuolimas taip pat sukėlė protestus Rajagaroje, esančioje netoli Orisos sienos su Andra Pradešu.

Naujausios aukos vyras policijai pasakojo, kad užpuolikai į jų namus įsiveržė naktį, 2 val. 30 min. vietos laiku, kai jis, jo žmona ir keturių metų sūnelis miegojo. Iš pradžių užpuolikai surišo vyrą ir užkimšo jam burną, kad jis negalėtų apginti savo žmonos. Tuomet užpuolė moterį. Jie trenkė jai į galvą plyta, kai ji pamėgino priešintis, ir tuomet visi ją išžagino.

Užpuolikai iš šeimos namų pagrobė 1 380 rupijų (maždaug 66 litus) ir juvelyrinių dirbinių. Dėl šio grupinio išžaginimo ir apiplėšimo policija sulaikė du asmenis, o dar penki įtariamieji tebeieškomi.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.