aA
Vėlų sausio 12-osios vakarą Rokiškio rajono policijos komisariato (Rokiškio r. PK) budėtojams pagyvenusi moteris pranešė, kad ką tik į jos namus grasindami smurtu įsiveržę du kaukėti vyriškiai panaudojo fizinį smurtą ir atėmė 300 litų. Pensininkė prašė pagalbos, nes įtariamieji pagrobė visas jos santaupas.
Operatyviai sulaikyti vienkiemio gyventoją apiplėšę jaunuoliai
© Shutterstock nuotr.

Išgąsdinta senolė spėjo įsidėmėti, kad vienas jos skriaudėjų buvo labai aukštas. Tai itin pagelbėjo tą pačią naktį įtariamųjų paiešką pradėjusiems kriminalinės policijos pareigūnams. Jau paryčiais nustatyta, kad vienoje rajono degalinių aukštaūgis vaikinas už degalus atsiskaitė metalinėmis monetomis, praneša Panevėžio apskrities policija.

Nespėjus įsidienoti sausio 13-ajai, trys įtariamieji sulaikyti ir uždaryti į Rokiškio r. PK areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 180 straipsnio 1 dalį („Plėšimas“). Du įtariamieji – Zarasų, vienas – Rokiškio rajono gyventojai. Jie policijai žinomi dėl chuliganiško elgesio.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.