Tai - pirmas Lietuvos televizijų istorijoje realybės šou, kuris bus transliuojamas su N-14 ženklu. Nežabotų aistrų kupiname šou bus galima tapti garsiais, populiariais ir laimėti 50 tūkstančių litų.

Gintarė ir Tadas, patys ką tik išbandę televizijos projektų virtuvę, ragavę nusivylimo ir šlovės akimirkų, tikina, kad šou dalyviams taps puikiais vedliais kelyje į šlovę ir turtus.

„Nors dabar madinga nemėgti žvaigždžių, manau, giliai širdyje kiekvienas nori tapti garsenybe. Neslėpsiu, žinomi žmonės turi daug privilegijų. Šiame šou žmonės ne tik pelnys šlovę, bet ir atskleis savo talentus“, - sako Gintarė Gurevičiūtė.

Žinoma moteris sako, kad tikėjosi, jog po šokių ji sulauks prodiuserio skambučio. „Buvo užuominų iš televizijos žmonių, kad manęs taip lengvai televizija nepaleis, - šypsosi Gintarė. - Man patikėta didelė atsakomybė, bet aš dievinu iššūkius. Mano partneris Tadas labai azartiškas, todėl, kad manau, jog mes būsime puiki komanda“.

Tadas Rimgaila sako, kad pats mielai dalyvautų realybės šou „Šlovė ir turtai“. „Televizija yra ta vieta, kurioje gali tapti žinomu, o tai atveria vartus į šlovę, o šlovė – į pinigus“.

Su sportinių šokių kolektyvu „Žuvėdra“ pergales skynęs ir antrąją vietą LNK šokių konkurse su Kristina Navickaite – Tina užėmęs Tadas sako šlovės dar nepatyręs, bet nuo mažens svajojęs tapti televizijos laidų vedėju. „Mano svajonė pagaliau išsipildė. Dabar laukia turtai ir šlovė“, - juokiasi naujo LNK šou vairą į savo rankas imantis žiūrovų numylėtinis Tadas Rimgaila.