aA
Savaitgalį vykusiame Liberalų Sąjūdžio Klaipėdos skyriaus visuotiniame susirinkime, nauju skyriaus pirmininku išrinktas Simonas Gentvilas - parlamentaro Eugenijaus Gentvilo sūnus.
Eugenijus Gentvilas
Eugenijus Gentvilas
© DELFI / Šarūnas Mažeika

28 metų mero patarėjo pareigas einantis politikas pakeitė šešerius metus skyriaus pirmininku buvusį Artūrą Šulcą.

Pirmąja skyriaus pirmininko pavaduotoja perrinkta miesto tarybos narė Audronė Balnionienė.

„Klaipėdos liberalai siekia būti ideologiškai nuosekliausia, profesionaliausia ir pažangiausia partija mieste. Būti visuomenės lyderiais visuomet įpareigoja atrasti save iš naujo, atsinaujinti ir kelti sau aukščiausius reikalavimus. Klaipėdos liberalai įrodė tai sugebantys daryti praeityje. Todėl tikiu ir ateityje mes savo darbais ir idėjomis sugebėsime įtikinti miestietį, jog liberalai yra verti būti kertine politine organizacija mieste“, - ambicijų neslėpė S. Gentvilas.

Liberalų sąjūdis, įsikūręs 2006 metais, šiandien Klaipėdoje vienija daugiau nei 200 narių. Klaipėdos liberalai yra daugiausiai balsų gavusi partija 2011 metų savivaldos rinkimuose ir 2012 metų Seimo daugiamandatės apygardos balsavime Klaipėdos mieste. Liberalų sąjūdį miesto taryboje atstovauja 7 iš 31 miesto tarybos nario, tarp jų - meru yra išrinktas Vytautas Grubliauskas ir mero pavaduotojo pareigas einantis A. Šulcas.

„Klaipėda“