aA
Amerikietis rašytojas, keliautojas ir žurnalistas Rooshas V rugpjūčio mėnesį išleido knygą, kuri aktuali Lietuvos moterims – „Kaip permiegoti su lietuvėmis Lietuvoje“ (angl. „Bang Lithuania: How To Sleep With Lithuanian Women In Lithuania“).
Amerikiečio knygoje – patarimai, kaip permiegoti su lietuvėmis
© Fotolia nuotr.

Internetiniame tinklalapyje „Amazon“ už 10,97 dolerio pardavinėjama knyga, pasak autoriaus, yra „kelionių gidas, kuris pamokys jus, kaip permiegoti su lietuvėmis, nesivarginant jų ieškoti striptizo klubuose ar samdant eskorto merginą“. Knygoje pateikiami tokie patarimai:

- Kiek laiko reikia praleisti Lietuvoje, kad galėtum gauti tai, ko nori;

- Supažindinimas su Lietuvos kultūra ir jos istorija;

- Geriausi Lietuvos miestai vyrams;

- Kur apsistoti, kaip rengtis ir t.t. tam, kad padidintum savo šansus patirti vienos nakties nuotykį.

Negana to, knygoje detaliai aprašomos lietuvių moterų figūros, mentalitetas, pristatomos trys grupės lietuvių merginų, kurias į lovą prisivilioti lengviausia. Paaiškinama, iš kelinto karto galima „pakabinti“ lietuvę. Knygoje lietuvaitės lyginamos su Estijos ir Latvijos dailiosios lyties atstovėmis. Leidinyje aprašomas ir laikas, kada geriausiai moteris „medžioti“ (dienomis, vakarais, darbo dienomis, savaitgaliais ir t.t.).

„Lietuvoje praleidau mėnesį ir supratau, kad čia išties gyvena daugiausia gražiausių moterų, kurias norint sužavėti, reikia naudoti tam tikras taktikas. Tai – vienintelė šalis, kurioje „pitono žaidimas“ (ilgalaikė žaidimo strategija) yra geriausias būdas sužavėti gražiausias moteris“, - knygą trumpai pristato autorius.

33 metų Rooshas V pagal išsilavinimą yra mikrobiologas, ilgą laiką dirbęs pagal profesiją. Pabodus rimtam mokslininko gyvenimui, vyras nusprendė rašyti „blogą“, skirtą vyrams. „Ilgą laiką gyvenau paranojoje, nes bijojau, kad mano darbdaviai perskaitys tinklaraštį ir atleis dėl gausių diskriminuojančių komentarų“, - savo tinklalapyje rooshv.com prisipažįsta knygos autorius.

Netrukus Roosho tinklaraštis susilaukė tokio susidomėjimo, kad vyras galėjo mesti darbą laboratorijoje ir atsidėti rašymui apie merginas ir seksą. Nors daugelis jo įrašų primena hormonų kamuojamo paauglio sapaliones, Rooshas visgi sugebėjo rasti rėmėjų ir išleisti pirmąją knygą, kurioje išdėstė savo patarimus vyrams, kaip „pakabinti“ merginas.

Taip keliaudamas iš vienos šalies į kitą, išleido visą krūvą knygų. Jo biografijoje galime atrasti ir tokius „šedevrus“: „Bang: More lays in 60 days“, „Day Bang: How To Casually Pick Up Girls During The Day“, ir t.t. Stebina ir Roosho produktyvumas – jis per metus išleidžia bent po 4 panašaus pobūdžio gidus. Jo taikinyje atsidūrė Islandija, Lenkija, Brazilija, Danija, Estija ir t.t., o dabar – ir Lietuva.

Savo tinklalapyje Rooshas yra sukūręs forumo temą, kurioje ne tik smulkiai aptariamos lietuvaitės, bet ir vyrai dalinasi nuotraukomis iš „Facebook“ profilių, pagal kurias jos „reitinguojamos“ balais nuo 1 iki 10.

diena.lt