aA
Nevykėlis

Vienos Anglijos futbolo komandos treneris, praradęs kantrybę, uždraudė puolėjui Galvinui Lesteriui įbėgti į savo komandos baudų aikštelę. Tokių prevencinių priemonių treneris ėmėsi, Galvinui "uždirbus" iš eilės net keturis 11 m baudinius.

Tvarka

Vokietijos kanclerio Gerhardo Schroederio pietus užeigoje nutraukė kelių policininkas. Pareigūnas pareikalavo šarvuotą kanclerio automobilį patraukti iš draudžiamos stovėti vietos. Vokietijoje įstatymai galioja visiems.

Tualetai

Didžiosios Britanijos žiūrovai leipsta juokais išvydę juokdarį Keną Doddą. Jam pačiam visai nejuokinga, nes po jo spektaklių, kurie labai populiarūs, tualetai atrodo kaip po karo. Sutvarkyti juos už savo pinigus tenka pačiam artistui.

Bausmė

Luizianoje dėl neblaivaus vairuotojo kaltės per avariją žuvo kitas vairuotojas. Ir avarijos kaltininką, ir žuvusiojo gimines nustebino teismo sprendimas. Prokurorai nutarė nusižengėliui priteisti 2 tūkst. valandų visuomenei naudingų darbų bei tiek pat laiko avarijos vietoje vaikščioti ratu nešinam aukos portretu, kad prisimintų nusikaltimą.

Žvaigždės

Kairo teismas pagaliau išskyrė sutuoktinių porą. Vyras 27 metų žmoną kaltino neištikimybe. Teismui vyras teigė, kad jo žmona pasimylėjusi su visa vietos futbolo komanda. Pavyduolis sakė apie žmonos išdavystę sužinojęs teleskopu žiūrėdamas į žvaigždes.