aA
Britų bulvarinis laikraštis "The Mirror" paskelbė, kad jo redaktorių Piersą Morganą (Pirsą Morganą) ketvirtadienį apklausė Londono policija, domėjusis velionės princesės Dianos laiškų įtariama vagyste.
"The Mirror" pareiškime sakoma, kad minėtus laiškus Diana, lygiai prieš trejus metus žuvusi automobilio avarijoje Paryžiuje, rašė buvusiam meilužiui, kavalerijos karininkui Jamesui Hewittui (Džeimsui Hiūitui).

"Poną Morganą pusę valandos klausinėjo pareigūnai iš Skotlend Jardo Sunkių nusikaltimų ir organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus", sakoma laikraščio pareiškime. Redaktorius nebuvo suimtas ir policijai sakė, kad nėra jokių įrodymų, kurie pagrįstų įtarimus.

Policijos tyrimas susijęs su "The Mirror" publikacija, pasirodžiusia 1998 metų balandį.

Policijos atstovė spaudai sakė, kad dėl įtariamos vagystės apklaustas ketvirtą dešimtį įpusėjęs vyras, bet jo pavardės nenurodė, tik pridūrė, kad šio vyro apklausų gali būti ir daugiau. P. Morganui yra 35-eri.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.