aA
Buvusi Holivudo madam Heidi Fleiss (Heidi Fleis) sako, kad ne policija, bet internetas galutinai sužlugdė jos verslą.
"Tai buvo paskutinis lašas. Dabar visa, ko nori, galima gauti online", "Los Angeles Times" žurnalistui pasakojo buvusi sąvadautoja, pridūrusi, kad tai jos pirmasis interviu nuo praėjusių metų rugsėjo, kai ji paleista iš Kalifornijos kalėjimo.

"Iškviečiamoms merginoms nebereikia madam - tik modemų", šaipėsi H. Fleiss, kurios klientai kažkada mokėdavo ir po 10 tūkst. JAV dolerių (40 tūkst. litų).

Buvusi sąvadautoja taip pat prisipažino neseniai pasidariusi kosmetines lūpų, ausų, akių ir krūtų operacijas. "Kalėjimas, kuriame nėra salygų prižiūrėti odą, reiškia daug. Be to, poilsio kieme plieskia saulė. Tai tikrai pasendina anksčiau laiko", sakė ji.

H. Fleiss buvo nuteista už sąmokslą, vengimą mokėti mokesčius, merginų uždirbtų pinigų plovimą ir mėginimą sąvadauti. Sausio mėnesį ji paskelbė bankrotą ir ėmėsi ...interneto - iki šių metų pabaigos ketina pasauliniame tinkle išleisti knygą.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.