aA
Chelsea Clinton (Čelsi Klinton) galvoja pasekti tėvo pėdomis ir svarsto galimybes stoti į Oksfordo universitetą, bet kol kas tvirtai neapsisprendė, antradienį pranešė Baltieji rūmai.
Chelsea Clinton
Chelsea Clinton
"Ji svarsto kelias galimybes ir dar neapsisprendė", sakė JAV prezidento Billo Clintono (Bilo Klintono) žmonos Hillary (Hilari) atstovė spaudai.

Pirmieji pranešimai apie Chelsea susidomėjimą Oksfordu pasirodė pirmadienio "USA Today", bet Baltieji rūmai atsisakė juos komentuoti, kol pasitarė su pačia Chelsea, keliavusia su tėvu po Afrikos valstybes.

Ch. Clinton Baltųjų rūmų pareigūnams sakė, jog neoficialiai kalbėjosi su "USA Today" žurnalistu bei televizijos žvaigžde Larry Kingu (Lariu Kingu) ir minėjo Oksfordą kaip vieną galimybių.

Stanfordo universitete besimokanti Chelsea praleis būsimą rudens semestrą, kad galėtų daugiau laiko praleisti su tėvu, netrukus perduosiančiu įgaliojimus naujam prezidentui, ir dalyvauti motinos rinkimų į Senatą kampanijoje.

Ch. Clinton bakalauro studijas Stanfordo universitete turi baigti 2001 metų gegužę.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.