aA
Narams nesiseka surasti praėjusį ketvirtadienį Neryje, netoli Vilniaus pedagoginio universiteto, nuskendusios mašinos "Rover 416". Kaip pranešta, staigiame posūkyje automobilio nesuvaldė ir į upę nuo stataus šlaito nuriedėjo visuomenės nuomonės ir rinkos tyrimų centro UAB "Vilmorus" direktorius Vladas Gaidys, rašo dienraščio "Lietuvos rytas" priedas "Sostinė".
Vladas Gaidys
Vladas Gaidys
© ELTA
Toliau mokėti už automobilio paieškas teks pačiam jo savininkui. Vienos dienos narų darbas kainuoja 4 tūkst. litų, žiemą - dar brangiau.

Dėl ko automobilis įlėkė į upę, tebesiaiškina policijos pareigūnai.

Pats V.Gaidys sunkiai randa paaiškinimą ne tik nelaimingam įvykiui, bet ir laimingai jo pabaigai, kad liko gyvas ir sveikas.

V.Gaidys dienraščiui "Respublika" sakė, tą rytą įprastu keliu važiavo į darbą, o ties Vilniaus pedagoginiu universitetu patyrė baisiausią gyvenimo nuotykį.

"Regis, pristabdžiau automobilį dėl toje vietoje vykstančių remonto darbų. Tada mašina pradėjo suktis, tapo nevaldoma. Man niekada taip nebuvo - gyvenime nesu avarijos padaręs! - nuostabos neslėpė jis.- Tik pamačiau, kad leidžiuosi stačiu šlaitu, ir atsidūriau upėje. Viskas truko sekundę, o gal net jos dalį, man taip atrodė".

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.