aA
Petras Auštrevičius, buvęs kandidatas į prezidento postą, grąžino nuo rinkimų likusias skolas. Paskutines skolas politikas grąžino gruodį, pasiėmęs 75 tūkst. litų paskolą iš banko, rašo "Verslo žinios". Parlamentaras P. Auštrevičius buvo paskutinis prezidento rinkimų dalyvis, neatsiskaitęs su kreditoriais.
Petras Auštrevičius laukia rinkimų rezultatų
Petras Auštrevičius laukia rinkimų rezultatų
© DELFI
Zenono Vaigausko, Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) pirmininko, teigimu, dabar skolas yra grąžinę visi prezidento rinkimų dalyviai. Anot jo, skolų nebeliko ir rinkimuose į Europos Parlamentą dalyvavusioms partijoms.

Tačiau dėl Seimo rinkimų, pasak Z. Vaigausko, - kita padėtis. Kol kas ataskaitos apie partijų finansines ataskaitas dar nepateikė Valstybinė mokesčių inspekcija, bet, VRK duomenimis, Darbo partijai po Seimo rinkimų buvo likusi 59.000 litų skola, Liberalų ir centro sąjungai - 1.181.182 litų skola, socialdemokratai liko skolingi - 100.000 litų, "valstiečiai" - 397.691 litą.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.