aA
tualetinis popierius
© Corbis
Teigiama, kad "bitlai" atsisakė naudotis šiuo popieriumi per sesijas Londono įrašų studijoje "Abbey Road", nes jis buvo "pernelyg kietas ir blizgantis". Be to, muzikantai pasibjaurėjo, kad ant kiekvieno rulonėlio lakšto buvo atspausdinta "EMI Ltd".

Tualetinis popierius laikomas stiklinėje dėžėje ir parduodamas "eBay". Prieš tai jis buvo siūlomas per "Abbey Road" aukcioną, kuris vyko 1980 metų spalį, praneša tinklalapis "Femalefirst.co.uk".

Šalia tualetinio popieriaus pridėtas vadybininko Keno Townsendo raštelis, kuriame rašoma: "Dauguma reikalų su "The Beatles" ir "Abbey Road" klostėsi labai gerai, tik ne su šiuo tualetinio popieriaus rulonėliu, kuris jiems buvo pernelyg kietas ir blizgantis".

"Jiems taip pat pasirodė nepriimtina, kad ant kiekvieno popieriaus lapelio vadovybė atspausdino "EMI Ltd". Tualetinis popierius buvo nedelsiant pašalintas ir darbuotojams po to gerokai palengvėjo".

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.