aA
50-metis šiaulietis sekmadienio paryčiais mirtinai subadė penkeriais metais jaunesnę žmoną, padegė savo automobilį ir dingo iš artimųjų akiračio. Įtariamojo A. K. ieško policija. Pasak Šiaulių miesto vyriausiojo policijos komisariato atstovės spaudai, kraupi šeimos drama įvyko Alksnių gatvėje esančiame dviaukščiame privačiame name.
žiebtuvėlis, liepsna, ugnis, degti
© Corbis
Naktį išgirdusios motinos pagalbos šauksmą, iš antrojo aukšto nusileidusios dukros pirmajame aukšte pamatė tėvą ją smaugiant. Kai, gelbėdamos motiną, dukros bandė tėvą atplėšti, šis pagriebė peilį ir nusivijo į kiemą išbėgusią žmoną. Čia moteriai jis tris kartus smogė peiliu į krūtinę.

Palikęs lauke pakritusią žmoną, vyras degiu skysčiu apšlakstė garaže buvusį automobilį "Audi 100" ir jį padegė.

Tik tėvui pasišalinus dukros galėjo iškviesti medikus ir ugniagesius.

Sunkiai sužeista N. K. 5.30 val. buvo atvežta į Šiaulių ligoninės chirurginės reanimacijos skyrių, tačiau medikai išgelbėti jos gyvybės jau nebegalėjo. Sekmadienį 10.39 val. moteris mirė.

Padegtą automobilį ugniagesiai užgesino per keliolika minučių. Gaisro metu išdegė automobilio salonas, išdužo priekinis stiklas.

Šiaulių policijos pareigūnų teigimu, nelaimės užklupta šeima iki šiol niekuo neišsiskyrė iš kitų. Žmoną nužudęs vyras į policijos akiratį nebuvo patekęs.

Po nusikaltimo be motinos liko trys šeimos dukros, kurioms 11, 16 ir 21 metai.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.