aA
"Gyvačių merginos" Malaizijoje mėginimas pasiekti pasaulio rekordą - praleisti 41 dieną dėžėje, pilnoje nuodingų kobrų -, žlugo, nes kai kas mano, jog tai pavojinga gyvatėms.
Gyvatė
Gyvatė
"The Star" praneša, kad Indera Surianti praleido tik vieną dieną iš 41 planuotų, per kurias turėjo išgyventi su 150 kobrų, nes įsikišo aplinkos apsaugos departamento darbuotojai.

Jie pasakė 18 metų informatikos studentei ir jos tėvui, pripažintam gyvačių specialistui Mohamadui Noorui Abdullah, kad jos bandymas sumušti tėvo rekordą (35 dienos su 250 gyvatėmis) turi būti nutrauktas.

Departamentas gavo kol kas nenustatytos nevyriausybinės organizacijos skundą, kad akcija kelia grėsmę gyvačių saugumui. Indera galės toliau bandyti įgyvendinti savo sumanymą, kai aukštesni valstybės pareigūnai kreipsis patarimo į Aplinkos ministeriją.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.