aA
Jūs pavargote nuo šimtų nereikalingų elektroninio pašto žinučių kiekvieną dieną? Tuomet jums gali padėti nauja “Sieve” technologija, leidžianti paprastai ir universaliai kurti filtrus, grupuoti, persiuntinėti ar trinti elektroninius laiškus dar prieš tai, kada jie pateks į jūsų pašto dėžutę.
Šiuo metu “Sieve” technologiją tobulina “Mirapoint”, “Cyrusoft”, “Qualcomm” ir kitų elektroninio pašto paslaugas teikiančių kompanijų specialistai. Jie net paprašė “Internet Engineering Task Force” užregistruoti “Sieve” sistemą kaip standartinį protokolą.

“Sieve” siūlo kelis privalumus, kurie bus integruoti į šiandienius elektroninio pašto valdymo paketus.

Naujoji sistema leis filtruoti elektroninį paštą, esantį skirtingose sistemose. Dar elektroninėms žinutėms esant tarnybinėje stotyje, jas jau bus galima atrinkinėti ir tik tuomet siųsti reikalingiausias iš jų.

Tačiau sistema draus kurti tokius filtrus, kurie galėtų pasitarnauti kaip saugumo skylės visoje elektroninio pašto sistemoje.

“Sieve” bus valdoma naudojant paprastą vartotojo grafinę sąsają (GUI), taip palengvinančią sistemos administravimą tiek paprastam vartotojui, tiek tarnybinės stoties prižiūrėtojui.

“Sieve” technologija atstoja “Procmail”, kuri yra sunkiai “perkandama” “Unix” sistemų filtravimo dar tarnybinėje stotyje programa, bei pakeis vartotojo kuriamus filtrus “Microsoft Outlook” ar “Qualcomm Eudora” elektroninio pašto skaitymo programose.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.