Net 15 žmonių komanda šį ketvirtadienį nuo ankstaus ryto darbavosi prie Lino Adomaičio solinio albumo „Floating to you“ televizinio anonso kūrimo. Filmavimo aikštelėje netrūko geros nuotaikos, todėl video klipo kūrėjas Mindaugas Arlinskas Mindozė iš „Oro pagalvių“ sakė, kad darbas pavyko puikiai. „Tikrai bus lengva atlikti montažo darbus, nes medžiaga, kurią susukome yra super, be to su Linu esame pažįstami jau seniai, tad greitai radome bendra konceptą“.

Praėjusį albumą „Window of my soul“ išleidęs USB atmintinėje Linas Adomaitis prisipažįsta, kad šiandien daug dėmesio telkia į internetinę erdvę, kurioje ir bus plačiausia albumo sklaida. Tačiau itin stilingai išleista naujojo albumo kompaktinė plokštelė bus išties vertinga gerbėjams – joje ne tik dainų tekstai, bet ir juostoje įamžintos kompanijos Fox Lomotion fotografijos.

„Šį kartą labai daug dirbu prie sklaidos modelio, negailiu investicijų, taip pat dėkoju visiems albumo rėmėjams, be kurių negalėčiau planuoti tokios prabangos. Mane filmuoja 15 žmonių komanda, mano albumo reklamą transliuos kiečiausi eterio vilkai, mane rengia stilingieji LeMuse. Viskas išties daug kainavo. Širdy susikaupė per daug minčių, kad laikyčiau jas stalčiuje, siekiu, kad albumą išgirstų kuo daugiau žmonių, o paskelbti šiai žiniai tikrai reikia nemažai finansų ir tokios šaunios komandos, kurią turiu,“ – iškart po filmavimo kalbėjo Linas Adomaitis, kuris yra ir oficialus albumo leidėjas.

Filmavimo aikštelėje drauge su Linu pasirodė ir pagrindinio albumo draugo – prekinio ženklo ACME – personažai. Kokio dydžio paramą albumui gavo atlikėjas neišdavė, tačiau tepasakė, kad suma su 5 nuliais. „Žinoma, man labiau patinka skaičius 7, bet 5 taip pat prašmatnu“ – šypsojosi muzikantas.

Akimirkos iš filmavimo aikštelės: