aA
Gelbėtojams pavyko išgelbėti 26 žmones po ketvirtadienio rytą įvykusios nelaimės, kai 16 metrų ilgio laivas, kuriuo plaukė 80 žmonių, apvirto Malakos sąsiauryje, maždaug už 100 kilometrų į pietus nuo šalies sostinės Kvala Lumpūro.

Kaip pranešė Malaizijos laivyno gelbėtojų ir koordinacijos centras (MLGKC), jie vis dar ieško apvirtusio laivo keleivių. Perpildytas laivas, kuriuo keliavo 60 vyrų ir 20 moterų, apvirto praėjus vos keturiom valandoms nuo išvykimo iš vakarinės Indonezijos Sumatros salos.

Kiek anksčiau MLGKC pareigūnas Jayakrishnanas (Džajakrišnanas) pranešė, kad jau rasti 68 žmonės, o 12 žmonių vis dar laikomi dingusiais be žinios.

Tačiau policija ir kiti centro pareigūnai patikslino, kad kol kas pavyko išgelbėti tik 26 žmones. "Apie kitų 54 keleivių likimą kol kas nieko nežinome", sakė vienas laivyno pareigūnas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.