aA
Ginklų mylėtojas iš Tenesio sako padovanosiąs ginklą bet kam, kas pirks iš jo automobilį per akciją "Antroji šeštadienio pataisa".
Protestuodamas prieš vietos policijos pastangas supirkti ginklus Gregas Lambertas iš Noksvilio priemiesčio sako pasiūlysiąs kvitus, kurį pas smulkius vietos ginklų prekeivius galės iškeisti į karinę amuniciją ir šautuvus. Jis taip pat padovanos vandens pistoletų vaikams, kurie šeštadienį aplankys jo parduotuvę.

Noksvilio policija iš Butų fondo ir miesto plėtros departamento lėšų moka po 50 dolerių, atiduodantiems savo ginklus. Per šią akciją jau surinkta beveik 300 ginklų.

Tačiau G. Lambertas, Nacionalinės šaulių asociacijos narys sako nesutinkąs, kad mokesčių mokėtojų pinigai būtų naudojami visuomenės nusiginklavimui. "Tai valstybės pinigai. Mano pinigai, jūsų pinigai", sako jis.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.