aA
Kompanija "Ultra Co." pareiškė, kad jos kompiuterinio muzikos grotuvo "UltraPlayer" programinė įranga buvo papildyta ir firmos "Proteron" "Easy MP3" koduotoju. Tai reiškia, kad nuo šiol kompaktiniuose diskuose įrašytų dainų konvertavimas į MP3 arba WAV audio formatus galės būti vykdomas tiesiogiai per "UltraPlayer" programą.
"UltraPlayer" tai vienintelis šiuo metu muzikos grotuvas, į kurį pilnai integruota MP3 kodavimo galimybė. Netrukus tokį patobulinimą vartotojams pasiūlys ir "Winamp" bei "Sonique".

Ypač efektyvaus MPEG garso dekoderio dėka "UltraPlayer" galės groti MP3, WMA, WAV ar kompaktinių diskų audio formato dainas. Naujajo "UltraPlayer" vartotojai galės kurti, keisti, groti savo sudarytus muzikos takelių sąrašus, klausytis radijo stočių per internetą, ieškoti norimų dainų, dainas konvertuoti į MP3 ir WAV formatus ir pan.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.