aA
Flirtas, kojos
Flirtas, kojos
© Corbis/Scanpix
"Tai paprasta idėja ir ji veikia kaip svajonė, - sakė Londone gyvenanti Rachel Bailey. - Ši paslauga skirta kiekvienam sutuoktiniui ar vaikinui, kuris pajuto, kad partnerė skiria jam nepakankamai dėmesio".

"Jis man pasako, kur tam tikru metu bus kartu su žmona ar drauge, o tada pasirodau ir pradedu įžūliai flirtuoti. Nieko neįtarianti sutuoktinė nesusigaudo, kas čia vyksta. Dažniausiai ją pribloškia vaizdas, kaip jos vyras užkariauja kitos moters dėmesį. Nepakartojama, kiek stiprybės draugystei gali suteikti truputis pavydo, - sakė profesionali flirtuotoja. - Esu sulaukusi tokios puikios atsakomosios reakcijos, kad panašu, jog šios paslaugos išties gerai veikia".

Kaip rašo bulvarinis laikraštis "The Sun", imtis šio verslo Rachel nusprendė, kai vieną iš jos buvusių vaikinų užšnekino kita moteris.

"Ta kita mergina privertė mane pasijusti tikra egoiste ir išgąsdino. Tačiau giliai širdyje jaučiau, kad gera žinoti, jog tavo vyras pasirodė patrauklus ir kitai", - teigė Rachel.

Flirtuotojos paslaugas mergina teikia nuo vasaros, kai šiaurinio Londono vietos laikraštyje išspausdino nedidelę reklamą su savo nuotrauka.

Dabar verslas eina kaip iš pypkės: Rachel taip užsiėmusi, kad svarsto, ar norint patenkinti didžiulę paklausą, nereikėtų pasamdyti daugiau merginų. Ji netgi viliasi pasiūlyti šias paslaugas lesbiečių poroms.

"Dauguma mano klientų yra turtingi Sičio vyrai, kurie ieško, kaip sugrąžinti savo santykiams žavesį", - sako pietvakarių Londone, Čelsio rajone gyvenanti Rachel.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.