aA
Penktadienį po geležinkelio avarijos iš ligoninės pabėgęs vilkaviškietis aplinkosaugininkas Antanas Kairaitis dingo it į vandenį. Jau penkta para ieškomas pareigūnas neoficialiai vadinamas nelaimės kaltininku. Artimieji nerimauja, kad bijodamas atsakomybės gamtosaugininkas galėjo pasitraukti iš gyvenimo, rašo dienraštis "Respublika".
Geležinkelis
Geležinkelis
© DELFI
Įvykį tiriantys Kauno transporto policijos komisariato pareigūnai sekmadienį paskelbė operatyvinę gamtosaugininko paiešką.

Kauno miesto transporto policijos komisariato duomenimis, avarija praėjusį ketvirtadienį įvyko 22.39 val. geležinkelio ruože tarp Kybartų ir Vilkaviškio stočių, 117-ajame kilometre. Tranzitinio keleivinio traukinio "Kaliningradas-Gomelis" šilumvežis kliudė juostoje tarp dvejų bėgių atsidūrusį automobilį "Mitsubishi Pajero".

Po susidūrimo šis dar nuvažiavo apie 300-400 metrų. Per avariją apgadintas ir šilumvežis, ir lengvasis automobilis, tačiau žmonės nebuvo sužeisti.

Dėl šios avarijos eismas minėtame geležinkelio ruože buvo sutrikęs 3 val. 31 min. 108 traukinio keleiviai laukė, kol apgadintas šilumvežis bus pakeistas kitu.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.