aA
Buvęs valdymo reformų ir savivaldybių reikalų ministras 48 metų Sigitas Kaktys dėl savo reputacijos netinkamas vadovauti Mažeikių ligoninei. Anksčiau pagarsėjusiam politikui, kuris dabar dirba ortopedu-traumatologu Mažeikių rajono savivaldybės ligoninėje, dar iki konkurso komisija atėmė teisę varžytis su kitais trimis pretendentais, rašo dienraštis "Lietuvos rytas".
Medicininės kortelės, ligoninė, poliklinika
Medicininės kortelės, ligoninė, poliklinika
© Corbis
Konkurso dėl ligoninės vadovo kandidatūros sudarytai komisijai vadovavęs savivaldybės administracijos direktorius Bronius Kryžius sakė, kad komisijai reputacijos savoką ir S.Kakčio reputaciją padėjo išaiškinti prokuratūra, rašoma dienraštyje.

Mažeikių rajono vyriausiasi prokuroras Jurijus Malininas pacitavo, kuo baudžiamojoje byloje, kurią nagrinėja Vilniaus apygardos teismas, įtariamas S.Kaktys - būdamas valstybės tarnautojas, jis piktnaudžiavo tarnybine padėtimi, dėl ko valstybė ir juridiniai asmenys patyrė daug žalos, rašo "Lietuvos rytas".

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.