aA
Vidurinės mokyklos mokytoja į savo namus prisiviliodavo keletą mokinių, girdydavo juos alkoholiu ir įtraukdavo į keistus seksualinius žaidimus.
Spėjami seksualiniai žaidimai truko apie 10 mėnesių ir tapo Westchesterio mokyklos apkalbų objektu, kol galiausiai mokyklos darbuotojai suprato, kas vyksta, ir iškvietė policiją.

28 metų Marci Stein paneigė gausius kaltinimus dėl homoseksualizmo, išprievartavimo ir seksualinio išnaudojimo Hendrick Hudson vidurinėje mokykloje Montrose ir M.Stein namuose.

Specialųjį išsilavinimą gavusi M.Stein mokykloje dirbo dvejus metus. Policija teigia, kad į savo žaidimus ji įtraukdavo 14-16 metų mokinius. Susitikimai prasidėdavo abipusiais prisilietimais ir glamonėmis mokykloje. Dėl mokinių amžiaus, tai vadinama išprievartavimu.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.