aA
Visai neseniai atrodė, kad teisėja pralaimi savo šventąjį karą „Kad tik mergaitei būtų geriau“. Nejaugi nežmoniškos pastangos, protu nesuvokiamas teisėjos altruizmas, netgi kelių jaunų pačiame žydėjime nužudytų ar žuvusių žmonių aukos nueis perniek?!
Jurgis Jurgelis
Jurgis Jurgelis
© DELFI (K.Čachovskio nuotr.)

Prieš teisėją susivienijo Garliavos šeimos klinika, Kauno antstolė (anksčiau buvo dar ir antstolis), vaikų psichologai bei psichiatrai, vaiko teisių apsaugos kontrolierė (anksčiau viena, dabar kita), Kėdainių teismas, pagaliau, teisėjos žodžiais tariant, už kyšius pedofilų klaną dengiantys teisėjai ir visos kitos juodos jėgos.

Teisėja kreipėsi į paprastų žmonių sąžinę: padėkite! Pagalba susirinko, bet nebe tokia gausi, kaip vasarą, kai buvo šilta. Ir tada tesėja rado savyje jėgų pereiti į kontrpuolimą. Ji nušalino nuo mergaitės reikalų sprendimo visą Kėdainių teismą. Šiandien niekas nebeabejoja, – ji nušalins ir Panevėžio teismą. Kalbama, kad jau parengti dokumentai Konstituciniam Teismui nušalinti ar net išvaikyti.

Ko nepadarė neseniai vienas Seimo narys išvadinęs Konstitucinį Teismą chunta bei klika, tą padarys ši liauna, bet dvasiškai tvirta teisėja. O kas bus toliau ? Kas bus toliau – nejauku sakyti, bet galim numanyti, kad teisėja nušalins šalies prezidentę, jeigu ši suabejos teisėjos kovos šventumu: „kad tik mergaitei būtų geriau“.

Ar šis veiksmas (prezidentės nušalinimas) bus paskutinė gulbės (teisėjos) giesmė? Klysta, kas mano „taip“. Teisėja sakė eisianti iki galo. Bet šitas galas neturi galo, galas yra be galo. Ir čia esu priverstas atskleisti konfidencialią informaciją, gautą iš slapto šaltinio Garliavoje.

Prokuratūrai iš anksto noriu pareikšti – slapto šaltinio neatskleisiu. 

Ko nepadarė neseniai vienas Seimo narys išvadinęs Konstitucinį Teismą chunta bei klika, tą padarys ši liauna, bet dvasiškai tvirta teisėja. O kas bus toliau ? Kas bus toliau – nejauku sakyti, bet galim numanyti, kad teisėja nušalins šalies prezidentę, jeigu ši suabejos teisėjos kovos šventumu: „kad tik mergaitei būtų geriau“.
Jurgis Jurgelis

Taigi Šaltinis iš Garliavos praneša: gerbiama teisėja turėjusi konfidencialų susitikimą su Vilniuje viešėjusiu NATO generaliniu sekretoriumi ir paprašiusi jo pagalbos. Jis pažadėjęs padėti.

Teisėja paprašė generolo padėti išsaugoti jos dispozicijoje esančią svetimą mergaitę, kurią iš jos per prievartą norinti atimti motina. Teisėja pasiūlė iš anksto parengtą neatidėliotinų veiksmų planą. Kaip atsaką į Rusijos agresyvius veiksmus, keliančius tiesioginį pavojų Lietuvai (rusai Karaliaučiuje numato dislokuoti moderniausią raketinę sistemą S-400), surengti taktinius NATO manevrus Garliavoje.

Manevrų metu smogti Garliavos šeimos klinikai, asmeniškai jos vedėjai, atsisakiusiai išduoti pažymą, kad sveika mergaitė negali lankyti mokyklos, taipogi visam klinikos personalui, pasirašiusiam skundą „ant teisėjos“.

Reikia pažaboti įsisiautėjusią antstolę. Būtina iškrėsti jos buveinę, nes ten yra įrengta slapta Garliavos gynėjų pasiklausymo aparatūra. Tai VSD darbas...

Mergaitės motiną būtina uždaryti į ČŽV kalėjimą. Tada antstolė negalės mergaitės perduoti motinai, įkalintai nežinia kur, nes ČŽV kalėjimas yra slaptas.

Kuo greičiau reikia sunaikinti Kėdainių teismą, priimantį absoliučiai neteisingus sprendimus.

Savo ruožtu teisėja pažadėjusi skirti krašto apsaugai du procentus nuo savo BVP. Papildomas lėšas teisėja gaus, sumažinusi finansavimą teismams, o Kėdainių teismo griuvėsiams finansavimo išvis nebereiks. Dar teisėja pažadėjo per Bėdų turgų surinkti pinigų ir nupirkti krašto apsaugai lėktuvą vietoje to, kuris nukrito į pelkę.

Generolas buvo patenkintas Lietuvos įsipareigojimais. Jis pasakė: nors Karmėlavos oro uostas užpustytas, bet užtat ryšium su itin šilta žiema neužšalęs Nemunas. Dėl gausaus lietaus ir šlapdribos vandens lygis pakankamas NATO flotilei atplaukti iki pat Kauno HES.

Teisėja pasižadėjo asmeniškai su savo automobiliu nugabenti NATO štabą nuo HES‘o iki pat Garliavos.

Generolas paklausė, ar kas nors iš vietinių pajėgų dalyvaus šiuose manevruose. Teisėja pasakė, kad Garliavos senjorų kuopa tikrai dalyvaus. Jei antstolė pabandys išvežti mergaitę , kuopa kryžiumi grius po mašinos ratais.

Dar teisėja pasakė, kad Lietuvoje priviso daug pedofilų, ypač valdžios sluoksniuose. Generolas suprato užuominą. Bet pasakė negalįs sekti Drąsiaus pėdomis: NATO kitokie standartai.

Tada teisėja pareikalavo (paprašė), kad manevrų metu šalia NATO vėliavos plevėsuotų ir violetinė Garliavos vėliava su Drąsiaus atvaizdu. Generolas pasakė – puiku.

Visos šios priemonės, dėstė teisėja, leis iki pavasario išsaugoti mergaitę Klonio gatvėje esančiuose jos namuose su visais patogumais bei šildomomis virtuvės grindimis. Tuo tarpu mergaitės mamos būstas be šildomų grindų. Generolas pasakė, kad šildomos grindys – labai svarbus argumentas. Atšilus orams mergaitė bus paslėpta kaime.
Pabaigai teisėja pareiškė: jei NATO generolai, vykdydami šį planą, pradės drebinti kinkas prieš teisėjų bei pedofilų klanus, ji pati perims vadovavimą manevrams.

„Jūs esate Garliavos Žana d‘Ark“, – pasakė generolas. Šioje vietoje, kaip praneša slaptas šaltinis, pasigirdo krištolo skambesys – teisėja ir generolas susidaužė šampano taurėmis.

Pašaliečiui (ypač užsieniečiui), neįsijautusiam į lietuvišką tematiką, pasirodys visi šie dalykai kiek keistoki. O estas, sėdintis savo šaltoje Estijoje (Estija yra šiauriau Latvijos), pasakys: „Tie lietuviai visai pametė protą“. Taigi, nors kartą ir estas susimaus – mes negalime pamesti to, ko seniai nebeturime. Nesibaigianti Garliavos epopėja – geriausias įrodymas mūsų beprotiškumo. O šioje beprotybėje ir slapto šaltinio liudijimai gali būti realybė.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.