aA
Šiaulių rajono policijai Kužių seniūnijos gyventojai antradienio vidurdienį pranešė, kad mirė 41 metų nėščia moteris. Kad namie nelaimė, kaimynams pranešė jau suaugęs mirusiosios sūnus. Kada mirė mama, jaunuolis negalėjo pasakyti, mat besilaukianti moteris mėgdavo ilgiau pamiegoti, tai rytą nesulaukęs mamos pusryčių vaikinas nenustebo. Tačiau kai moteris neatėjo ir pietų, sūnus atėjo pažiūrėti, kodėl mama nesikelia. Tada ir pamatė, kad ji mirusi.
Šiaulių rajono kaime sūnus rado mirusią nėščią motiną
© A.Stackevič nuotr.

Greitosios pagalbos medikai sako, kad atvykę padėti niekuo nebegalėjo, buvo akivaizdu, kad moteris mirė prieš kelias valandas - ko gero naktį.

Kaimynai pasakoja, kad ji, užauginusi tris vaikus, buvo palikta sutuoktinio ir atsikraustė į negyvenamą savo tėvų namą. Jį su nauju draugu apsitvarkė ir čia glaudėsi. Būsimo vaikelio tėvas grįždavo tik savaitgaliais, kitomis dienomis moterį lankė jos suaugę vaikai.

Pasak policijos pareigūnų, kol kas neaišku, nuo ko mirė devintą mėnesį nėščia moteris. Pareigūnai sako, kad šeima, kur įvyko nelaimė, niekam rūpesčių nekėlė.

Šiaulių apskrities televizija