aA
Trečiadienį, apie 9.30 val., Vilniaus rajone, Rukainių seniūnijoje, kelyje Skaidiškės–Rukainiai–Medininkai, kelią valęs traktorininkas pastebėjo nuo kelio nulėkusį automobilį „Opel Omega“. Mašina labai smarkiai sudaužyta, pasak pareigūnų, net perlūžusi. Viduje – 26 metų vairuotojo lavonas.
Vilniaus rajone kelią valęs traktorininkas aptiko sudaužytą automobilį su lavonu
© DELFI / Tomas Vinickas

Manoma, kad avarija įvyko naktį sningant - nulėkęs nuo kelio automobilis trenkėsi į medį. Sniegas uždengė nuo kelio vedančias vėžes, automobilis nusirito į pusnis, jį dar užsnigo. Matyt, todėl niekas jo nepastebėjo. Beje, kelią valęs traktorininkas važiuodamas Rukainių link irgi jo nepastebėjo, pamatė tik grįždamas.

Kai policijos operatyvinė grupė avarijos vietoje jau buvo pradėjusi darbą, į Vilniaus rajono policiją kreipėsi Rudaminos gyventoja, kuri pareiškė, kad dingo jos sutuoktinis – vyras išvažiavo antradienio vakarą ir negrįžo. Netrukus paaiškėjo, kad tai ir yra naktį užsimušęs vairuotojas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.