aA
Sekmadienį Vilniaus rajono policijos komisariato Maišiagalos nuovados pareigūnai kartu su Paežerio girininkijos girininku sulaikė vieną Širvintų rajono ir tris Vilniaus rajono gyventojus: A. M. (gim. 1991 m.), A. B. (gim. 1980 m.) , V. Š. (gim. 1971 m.) ir G. L. (gim. 1974 m.). Jie buvo užklupti bevagiantys medieną iš valstybei priklausančio miško.
KASP tarnaujantis vyras per dvi dienas policijai įkliuvo du kartus
© Vilniaus aps. VPK nuotr.

Pareigūnai paėmė motorinį pjūklą ir pradėjo administracinę teiseną dėl smulkiojo svetimo turto pagrobimo. Vyrams gresia bauda nuo 300 iki 700 litų arba administracinis areštas nuo 10 iki 30 parų.

Pirmadienį apie 13 val. vienas iš minėtosios ketveriukės - V. Š. - vėl įkliuvo nuovados pareigūnams. Krašto apsaugos savanorių pajėgose (KASP) tarnaujantis vyras, neturėdamas teisės vairuoti šios rūšies transporto priemonę (visureigiu vilko daugiau, kaip 750 kg masės priekabą), iš miško gabeno medieną. Už tokį vairavimą gresia bauda nuo 1 tūkst. iki 1500 litų arba administracinis areštas, praneša Vilniaus apskrities policija.

V. Š. kartą jau buvo patekęs į policijos akiratį – dėl konflikto šeimoje. Tai buvo dar prieš įsigaliojant įstatymui dėl apsaugos nuo smurto artimoje aplinkoje.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.