aA
“Microsoft” kompanija paneigė paskleistus gandus, apie neva žadėtą savo “Microsoft Office” produkto versijos išleidimą “Linux” operacijų sistemai.
Apie planuojamą “Office” buvo pranešama praėjusį antradienį plačiai pasklidusiame pranešime WinInformant interneto svetainėje. Buvo teigiama, kad Izraelio kompanija “Mainsoft” dirba kartu su “Microsoft”, siekdama išleisti “MS Office” paketą “Linux” ir kitoms “Unix” operacijų sistemos atmainoms.

Tuo tarpu “Microsoft” kompanijos atstovas greitai susisiekė su publikacijos autoriumi P.Thurrottu paaiškino, kad “Mainsoft” kompanija dirba tik ties “Internet Explorer” ir “Windows Media Player” programų pritaikymu “Unix” operacijų sistemoms.

P.Thurrottas teigia, kad ir anksčiau pasitaikę “Microsoft” kompanijos neigimai buvo sekami naujų programų atsiradimo, kaip pavyzdžiui “Project COOL” peraugimu į naująją “C#” programavimo kalbą. Jis taip pat pridūrė, kad juo nuomone yra daroma kur kas daugiau nei tik “IE” pritaikymo darbai. P.Thurrottas pažadėjo ir toliau tęsiąs šią istoriją bei pranešinėsiąs apie tai skaitytojams.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.