aA
“Critical Devices” kompanija sukūrė naują interneto paslaugą, kuri leis firmoms nuo toliniu būdu stebėti ir valdyti “Palm OS” operacinės sistemos pagrindu veikiančių įrengimų darbą.
Kompanija tikina, kad jų naujoji ASM (Asset Services Management) paslauga yra saugus būdas kompanijoms valdyti “Palm” kišeninius kompiuterius nenaudojant tam jokios papildomos programinės įrangos. Vietoj to, ši sistema naudoja interneto naršyklės veikimu pagrįstą valdymo sistemą, su kuria informacinių technologijų kompanijos vadovybė gali stebėti įrenginio buvimo vietą ir būseną.

Šiuo metu teikianti panašias paslaugas “Windows” operacines sistemas naudojantiems staliniams kompiuteriams, kompanija teigia planuojanti savo paslaugų spektrą išplėsti iki nešiojamų prie tinklo prijungtų įrenginių valdymo, tačiau dar nepraneša apie tokių savo planų įgyvendinimo datą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.