Konkursas parodė, kad tradicijas ir paveldą galima sėkmingai sujungti su šiuolaikinėmis technologijomis – Lietuvos kraštų „perliukai“ įamžinti įvairaus formato skaitmeniniuose kūriniuose: vaizdo filmuose, garso įrašuose, tekstus lydinčiose nuotraukų galerijose.

Kurie iš šių kūrinių yra patys originaliausi ir kūrybiškiausi – nuspręsite Jūs, DELFI skaitytojai, balsuodami už labiausiai patikusį skaitmeninį pasakojimą.

Jūsų vertinimui atrinkome 15 geriausių kūrinių. Siūlome įvertinti pasakojamų istorijų originalumą, informatyvumą, kūrybiškumą, taip pat techninę kūrinių kokybę, ir atiduoti savo balsą už pasirinktą favoritą.

Kartu su jumis geriausius skaitmeninius kūrinius rinks ir „Skaitmeninių bendruomenių pasakojimų“ vertinimo komisija, sudaryta iš fotografijos ir vaizdo meno žinovų, žurnalistikos profesionalų bei konkursą rengiančio projekto „Bibliotekos pažangai“ atstovų.

Tiek portalo DELFI lankytojų, tiek vertinimo komisijos išrinktų geriausių skaitmeninių kūrinių autoriai bus apdovanoti konkurso rėmėjų prizais – „Omnitel“ išmaniaisiais telefonais bei „Tiketos“ bilietais į pasirinktus renginius.

Apie laimėjimą DELFI balsavimo nugalėtojas bus informuotas asmeniškai. Balsuoti kviečiame iki gruodžio 16 dienos 17 val. vakaro. Iš vieno IP galima balsuoti ne daugiau nei 20 kartų.


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)