aA
Tinklapyje “GameSpot” paskelbti duomenys apie labiausiai JAV perkamus žaidimus leidžia manyti, kad “The Sims” serija yra vienas populiariausių visų laikų žaidimų. Jau kelintas mėnuo virtualaus gyvenimo imitatorius ir šio žaidimo papildymai nenukrenta žemiau nei dešimtoji vieta, o iš lyderio pozicijų bendrovės “Electronic Arts” kūrinį sugeba išstumti tik neseniai išleisti žaidimai, kurių populiarumas pirmosiomis savaitėmis smarkiai išauga.
Iš viso yra trys produktai, turintys teisę vadintis “The Sims” prekiniu ženklu, tai originalusis žaidimas ir du jo papildymai “The Sims: Livin' Large” bei “The Sims: House Party” – rugsėjo viduryje visi šie produktai pakliuvo į gausiausiai parduodamų žaidimų dešimtuką. Įdomu, ar šių metų lapkričio mėnesį pasirodysiančio žaidimo tęsinio “The Sims: Hot Date” laukia tokia pat sėkmė?

Į penktąją vietą šoktelėjo rugsėjo 18d. bendrovės “Volition” išleistas žaidimas “Red Faction”, kurio populiarumo paslaptis – galimybė keisti virtualią aplinką, priešingai nei kituose lig šiol išleistuose žaidimuose, šaudant į sienas jose lieka įdubimai, leidžiantys jas iš viso sugriauti.

Taip atrodo visas rugsėjo 16 – 22d. JAV perkamiausių žaidimų dešimtukas.

Vieta / Pavadinimas

1  “The Sims”
2  “Diablo II: Lord of Destruction”
3  “Operation Flashpoint”
4  “Flight Simulator 2000”
5  “Red Faction”
6  “The Sims: House Party”
7  “RollerCoaster Tycoon”
8  “Max Payne” 
9  “The Sims: Livin' Large”
10 “Diablo II”