aA
Jungtinių Valstijų gimstamumo kontrolės grupė šalies gyventojams dalina patriotinius raudonai baltai mėlynus prezervatyvus.Pasak “Planned Parenthood”, jie suteikia galimybę amerikiečiams didžiuotis nacionalinėmis šalies spalvomis.
Condom
Organizacija prezervatyvus dalina mainais už pinigines aukas “Rugsėjo 11-osios fondui”. Šeimos planavimu besirūpinanti labdaros organizacija patriotinius prezervatyvus ketina dalinti savo klinikose Virdžinijos valstijoje.

“Patriotiniai prezervatyvai ne tik leis amerikiečiams išdidžiai demonstruoti savo šalies spalvas, bet ir padės sumažinti neplanuotų nėštumų skaičių”, - sakė Davidas Nova, “Planned Parenthood” biuro vadovas.

Tuo tarpu katalikiškų šalies organizacijų nuomone, tai yra begėdiška akcija nacionalinės tragedijos fone.

Judie Brown, Amerikos gyvenimo lygos prezidentė teigė: “Praėjusią savaitę Niujorke buvo nemokami “Planned Parenthood” abortai. Šią savaitę – raudonai baltai mėlyni “Planned Parenthood” prezervatyvai Virdžinijoje”. Tai gėdinga organizacija. Eksploatuodami nacionalinę tragediją savo viešumui ir pelnui jie nusileido iki žemiausios pakopos. Taip vadinami “patriotiniai prezervatyvai” išniekina mūsų nacionalines spalvas”.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.