aA
Panevėžio rajone vėlų ketvirtadienio vakarą lengvajam automobiliui susidūrus su vilkiku žuvo 3 žmonės. Avarijoje žuvo Panevėžio miesto gyventojai - 47 metų Juozapas Motiekaitis, 45 metų Bronislavas Antoščiakas ir Panevėžio rajono gyventoja 34 metų Lina Berželienė.
Avarijoje žuvo Panevėžio miesto gyventojai - 47 metų Juozapas Motiekaitis, 45 metų Bronislavas Antoščiakas ir Panevėžio rajono gyventoja 34 metų Lina Berželienė.

Pasak pareigūnų, ž uvusiųjų kūnai buvo labai smarkiai sužaloti - artimieji labiau juos galėjo atpažinti iš rūbų. Žuvusiųjų kūnus iš lengvojo automobilio ištraukė ugniagesiai. Jiems teko nukirpti automobilio dureles ir dalį stogo.

Avarija įvyko apie 22 val. kelio Panevėžys-Pasvalys-Ryga 5-tame kilometre.

Pasak Policijos departamento, automobilis "Volkswagen Golf" susidūrė priešpriešais važiavusiu vilkiku "Scania M-142" su priekaba. Vilkikas "Scania M-142" priklauso P.Paskočino įmonei. Priekaboje iš Panevėžio į Rygą buvo vežamas krovinys.

Vilkiką vairavo 34 metų Sigitas Glebas. Jis avarijoje nenukentėjo.

Kas vairavo automobilį "Volkswagen Golf" ir avarijos priežastys tiriamos.

Įvykio liudytojai, taip pat ir vilkiko vairuotojas teigė, į Panevėžį važiavęs lengvojo automobilio vairuotojas lenkė kitus automobilį ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu sunkvežimiu. Tačiau manoma, kad tikslesnes avarijos aplinkybes padės nustatyti autotechninė ekspertizė.

Susidūrimas įvyko beveik važiuojamosios dalies viduryje

Pasak policijos, automobilis "Volkswagen Golf" priklauso T.Antoščiakui, manoma, žuvusiojo giminaičiui.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.