aA
Tinklapyje „The Register“ teigiama, jog dėl neseniai rastos klaidos operacijų sistemoje „Windows XP“ gali būti atidėtas oficialus jos išleidimas, numatytas spalio 25 dienai. Problema yra tame, kad programa „Money 2001“ iš „Microsoft WorksSuite 2001“ programų paketo nesuderinta su „Windows XP“.
"Windows XP"
Europoje, JAV ir kitose šalyse, kuriose griežtai baudžiami kompiuteriniai piratai, „MS Works“ dažnai diegiamas į naujus kompiuterius, kaip alternatyva brangiam „MS Office“. Apklausti D.Britanijos kompiuterių tiekėjai teigė, jog gerai pagalvos, ar diegti „Windows XP“ iš karto po pasirodymo, ar palaukti kol bus išspręsta minėta problema.

Galimas problemos sprendimo būdas būtų nemokamas programų paketo atnaujinimas į 2002 metų versiją, kuri pilnai suderinta su „Windows XP“. Nemokamą atnaujinimą gauna visi vartotojai, perkantys naują kompiuterį su įdiegtu „MS WorksSuite 2001“ paketu. Tačiau toks variantas netinkamas norintiems tik atnaujinti turimą programinę įrangą. „Microsoft“ kol kas neišplatino oficialaus pareiškimo dėl iškilusios problemos.

Po kurio laiko tinklapis iš „Windows XP“ vartotojų sužinojo, jog „MS Money 2001“ vis dėlto veikia jų sistemose. Tačiau daugelis jų pažymėjo, jog kompiuteryje įdiegta atskira „MS Money“ versija, o ne visas „MS WorksSuite“ paketas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.