aA
Naktį iš penktadienio į šeštadienį Kaune apvogta Naujosios sąjungos (NS) (socialliberalų) būstinė. Vagys išnešė trijų kompiuterių procesorius, kuriuose buvo saugoma įvairi informacija ir dokumentai. Naktį iš penktadienio į šeštadienį Kaune apvogta Naujosios sąjungos (NS) (socialliberalų) būstinė. Vagys išnešė trijų kompiuterių procesorius, kuriuose buvo saugoma įvairi informacija ir dokumentai.
Durys, spyna, raktas
Durys, spyna, raktas
© Corbis/Scanpix
Vagystę pastebėjo apie 10 val. į partijos būstinę, esančią Rotušės a. 29, atėjusi referentė. Kaip sakė NS Kauno skyriaus pirmininko pavaduotojas Konstantinas Pesenka, į patalpas buvo įsilaužta pro vidines duris iš koridoriaus, o į koridorių vagys pateko pro langą.

Šeimininkai pasigedo visų trijų patalpose buvusių kompiuterių procesorių bei fakso aparato. K. Pesenka šį įvykį sieja su rinkimais, nes nebuvo pavogti kiti būstinėje buvę daiktai - kompiuterių monitoriai, spausdintuvas, brangūs paveikslai.

Pasak partijos Kauno skyriaus pirmininko pavaduotojo, didžiausias nuostolis - kompiuteriuose buvusi ne tik NS, bet ir koalicijos su socialdemokratais "Už darbą Lietuvai" informacija.

Įvykį tiria Kauno miesto policija.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.